Over ons

U bent hier

 

Alfa Technical Services groeide vanuit Alfa Technical Installations dat in 2003 van start was gegaan. De beslissing om een aparte entiteit op te richten voor service kwam er vanwege de positieve evoluties in de markt en de meer specifieke onderhoudsvragen van klanten en opdrachtgevers. In 2007 zou er met Alfa Cooling Technics nog een derde entiteit bijkomen.

Steeds meer bedrijven zien het onderhoud van hun installaties niet als hun kerncompetentie. En daar hebben ze gelijk in. Daarom worden het beheer en onderhoud van systemen steeds vaker uitbesteed. Alfa Technical Services voorziet die dienstverlening in heel regio Vlaanderen en Brussel. U kunt op ons rekenen voor het volledige onderhoudstraject. Van het opstellen van concepten tot de uitvoering ervan.

Compleet beheer en onderhoud

Onze grootste sterkte ligt in de volledigheid van onze dienstverlening. Wij stemmen onze performance samen met u af tot op uw gewenste niveau. Dat gaat over uitvoering naar het beheren van contracten tot Maintenance Engineering. Onze ervaring is dat service vaak als een groeitraject verloopt met u als klant. Het is een samenwerking tussen uw vertrouwen en onze kwaliteit die ons ook toelaat om onze expertise continu te verbeteren. Daar plukt iedere partij de vruchten dan ook van.